Політика конфіндеційності

Політика конфіндеційності

Я згоден (а) з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

Персональні дані :

На виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» шляхом заповнення на цьому сайті заявки для розгляду можливості придбання товару та натискання кнопки «Замовлення підтверджую» ви даєте згоду на обробку вказаних вами персональних даних наступній особі: ТОВ «СПЕШЛ Ю» (код ЄДРПОУ40272302), з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання послуг та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги. Ви також погоджуєтесь з тим, що ТОВ «СПЕШЛ Ю» має право надавати доступ та передавати ваші персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, піддавати перевірці зазначену вами інформацію, а також ви не заперечуєте передачу даних для можливого необхідного з’ясування даної інформації третіми особами, під якими розуміються: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та/або юридичні особи.

ТОВ «СПЕШЛ Ю» цінує ваше право на особисте життя та нерозголошення вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності — правила, якими користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентують збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту: https://www.juniorfashionweek.com.ua , при використанні сервісу, при здійсненні замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: info@juniorfashionweek.com.ua

Яку інформацію ми збираємо :

На нашому сайті, в разі, коли ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого споживача — приміром, ім’я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім’я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту

Для того щоб мати змогу робити замовлення товарів/послуг, брати участь у акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, ви повинні уважно ознайомитися з вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних» , уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами

Якщо ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Згоду на використання вашої особистої інформації ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: info@juniorfashionweek.com.ua

Чому ми обробляємо персональні дані :

Персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Ми можемо обробляти ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

  • Отримання замовлення. Ми можемо використовувати ваші персональні дані для отримання замовлення, яке ви зробили, для обробки ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети — задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань
  • Спілкування з вами. Ми можемо використовувати ваші персональні дані для зв’язку з вами. Наприклад повідомити вас про зміну наших послуг або надіслати вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються вашого замовлення або зв’язатися з вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача/клієнта.

Cookies :

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті та поза його межами.

Cookies — це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Таким чином веб-сервер помічає браузер користувача при відвідуванні. Cookies створюються за ініціативою скриптового сценарію на стороні веб-браузера. При наступному візиті сервер буде знати, що користувач вже тут був. За допомогою cookies-технології можна вивчити вподобання відвідувача. Cookies є одним із найточніших засобів визначення унікального користувача.Також файл cookie (невеликий файл з налаштуваннями профілів) полегшує користування веб-сайтом, записуючи дані, необхідні для входу в систему та збору статистики. Деякі файли cookies можна використовувати для зберігання вмісту кошика для покупок, інші — для збереження мовних налаштувань сайту, а треті — для цільової реклами. Користуватися сайтом можна без файлів cookies. Cookies зазвичай зберігають ваші вподобання на сайті, такі як ваша мова, місце перебування, тощо.Більшість інтернет-користувачів автоматично приймають файли «cookie». Їх можна вимкнути в будь-який момент або налаштувати систему так, щоб вона повідомляла про всі випадки, пов’язані з відправкою файлів цього типу.

Сookies не отримують особистої інформації про вас та не надають нам вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з вашого комп’ютера. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити веб-сайт https://www.juniorfashionweek.com.ua безпечним, захищеним і зручним.

Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту

Ярлик «help» на панелі більшості браузерів проінформує вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам’ятайте, що cookies дозволяють вам повною мірою користуватися всіма можливостями веб-сайту https://www.juniorfashionweek.com.ua , і ми рекомендуємо вам залишати їх ввімкненими.

Крім того, веб-сайт https://www.juniorfashionweek.com.ua може містити посилання на сайти, які не управляються ТОВ «СПЕШЛ Ю». Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей. Технічне оснащення сторінок сайту https://www.juniorfashionweek.com.ua може включати в себе модулі:
  • Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650) 543-4800

Конкурси та акції :

На сайті https://www.juniorfashionweek.com.ua іноді розміщуються повідомлення про промо-акції,в яких ви маєте змогу зареєструватися онлайн. У таких випадках, сервіс сайту використовує надану вами інформацію, для обробки та подальшого проведення акції (наприклад, повідомлення вас у разі виграшу). Через певний час після закінчення промо-акції особисту інформацію ми видаляємо із нашої бази даних, якщо ви не надали згоди на її збереження та використання для отримання подальшої інформації від нашого сервісу. Беручи участь в акції ви надаєте однозначну згоду на безкоштовне використання вашого імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про

Треті сторони, що надають послуги :

У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній та осіб, які виконують багато функцій. Наприклад, виконання та доставку замовлень, надання підтримки споживачів, замовляємо в певних агенцій адміністрування промо-кампаній, аналіз даних,. Ці агенції можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їхніх функцій, однак їм заборонено використовувати особисту інформацію з іншою метою, ніж та, яка зазначена в нашій Політиці конфіденційності та в нашому Положенні про обробку і захист персональних даних, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.

Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію завантажують, тип веб-браузера та операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг, тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію та узагальнюємо її з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш веб-сайт до потреб клієнтів.

Розголошення та передача даних :

  • Ми розкриємо інформацію в випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;
  • Ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги за допомогою яких ви отримуєте ваше замовлення.Може статися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агенціям, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (таких як ваш веб-браузер, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, які дії здійснюють гості сайту.

Оновлення цього попередження :

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли ви робите замовлення, берете участь в акції, купуєте квиток на подію JFW або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент. У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними. вас з рекламною метою, у тому числі право публікації вашого імені та фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ. Таке використання не компенсується (не оплачується).